counter www.com2.gr

visitors

free counters

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΜΙΑ 35ΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ.................

19.07.2011 - 00:30

Από τσιρλίντερ, ρεπόρτερ και μετά σκάουτερ! (ΦΩΤO & ΒΙΝΤΕΟ)

Αν έχεις ταλέντο ή καλύτερα αν είσαι όμορφη μπορείς να κάνεις μεγάλη καριέρα στον χώρο του αθλητισμού. Δείτε για παράδειγμα την πορεία της Μπόνι Τζιλ Λάφλιν που ξεκίνησε από τσιρλίντερ και πλέον είναι στο τιμ των Λος Άντζελες Λέικερς.
 
Από τσιρλίντερ, ρεπόρτερ και μετά σκάουτερ! (ΦΩΤO & ΒΙΝΤΕΟ)
Η 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, τηλεοπτική παρουσιάστρια και μοντέλο έκανε την εμφάνισή της στον χώρο του αθλητισμού το 1996 ως μία απλή τσιρλίντερ των Golden State Warriors στο ΝΒΑ και των Dallas Cowboys στο NFL. Παράλληλα, έκανε και κάποια… περάσματα από το Μπέιγουτς και κάποιες ακόμα σειρές, ενώ άρχισε να βγαίνει και στην τηλεόραση σε διάφορα σόου.

Η ομορφιά και το ταλέντο που είχε και η δημοσιότητα που απέκτησε, ήταν τα τρία χαρακτηριστικά που της προσέφεραν μία μεγάλη μεταγραφή και την «ανέβασαν επίπεδο». Η Μπόνι πλέον είναι βοηθός τζένεραλ μάνατζερ στους Λος Αντζελες Ντιφέντερς, ομάδα της D-League, αλλά και σκάουτερ στους Λέικερς!

Αυτόθαπειεπαγγελματικήανέλιξη! Μέσα σε λίγα χρονάκια από μία «ταπεινή» τσιρλίντερ, πήρε θέση και μάλιστα ιδιαίτερη σημαντική στους Λέικερς. Παρόλα αυτά δεν σταμάτησε τις φωτογραφήσεις και τις σέξι εμφανίσεις της. Μάλιστα, συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να βγάζει τα ρούχα της για… καλό σκοπό, για διάφορες φιλανθρωπικές «καμπάνιες» ή για την προστασία των ζώων, τα οποία αγαπάει τόσο πολύ.

Απολαύστε την:
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου